Browniecookie

Detta recept är från en kokobok som heter "Power snacks - 50 nyttiga mellanmål fulladdade med näringsämnen". Har dock bytt ut några ingredienser för att gör dem socker och glutenfria.
 
55 g kokosolja
100 g mörk choklad
55 g kokosmjöl
1 msk kakao
1 tsk bakpulver
2 ägg
1 msk agave sirap
1 tsk vaniljextrakt
 
Smält choklad och olja tillsammans på låg värme på spisen. Blanda mjöl, kakao och bakpulver i en skål. Vispa ihop ägg, vaniljextrakt och agave i en annan skål tills det blir vitt och skummigt. Häll ner chokladsmeten i äggsmeten och rör om. Häll ner mjölblandningen i den andra smeten och rör om tills smeten är helt slät. Klicka ut kakorna på plåtar med lite mellanrum mellan varandra. In i ugnen på 200 grader i 7-9 minuter. Låt svalna och stelna till sig innan dem serveras. 
 
Blir lite som kolakakor i konsistens. 

Kommentera här: